Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

my first post


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 hansend23

hansend23

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts
  • olympia washington

Posted 11 November 2009 - 09:45 PM

i dont have a vanagon but a bug with a 91 2.2.it has been alot of fun till now.i got the conversion done in march last year,took it to burningman and al over the place.fun fun.it doesnt run well at the moment.its running rich.very rich.sucks about a half gall in about two minuts.so im here to find the problem.
i built my own harness,soldered every splice and shrink wraped.ran good for
6000 miles.been checking all the sensors.anywayz here to find more info
cool site. heres my bug
Posted Image

#2 kelsomcgath

kelsomcgath

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 61 posts
  • Tumwater, WA

Posted 11 November 2009 - 09:47 PM

hey, i'm pretty sure i've met you before...
Chris Ellis is a good friend of mine.

#3 hansend23

hansend23

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts
  • olympia washington

Posted 11 November 2009 - 09:56 PM

im sure of it!see his new bus?

#4 kelsomcgath

kelsomcgath

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 61 posts
  • Tumwater, WA

Posted 11 November 2009 - 10:38 PM

no not yet but i hear about it all the time haha.
i'm in love with his xt6, its awesome.. he needs to get it back on the road!

i can't remember your name even though i've heard it from him 20 million times..
I'm Kelsey, i met you at his birthday party a few years ago.

#5 hansend23

hansend23

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts
  • olympia washington

Posted 11 November 2009 - 10:39 PM

i am damon

#6 kelsomcgath

kelsomcgath

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 61 posts
  • Tumwater, WA

Posted 11 November 2009 - 10:41 PM

yep, now i remember.
he was telling me about the homecoming fiasco you guys had with your limo

#7 Loyale 2.7 Turbo

Loyale 2.7 Turbo

    The Mighty "BumbleBeast"

  • Members
  • 5,805 posts
  • Roatán, Honduras.

Posted 21 November 2009 - 10:00 PM

Fiasco? ... Why?

I will Really Love to See more Pictures of That Nice VW Bug!

Kind Regards.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users