Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

01 forester, won`t start, fuel pump reset?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Roger Stokes

Roger Stokes

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 posts
  • Birmingham

Posted 07 July 2010 - 06:47 PM

I`ve replaced my 01 forester engine with one from LKQ, so I know they tested it, but now that I`ve put it in, it won`t start up or even hit. I know I had at least half a tank of gas in it, ( it set up for 2 months befor I put the engine in) But now the gas gage is showing empty with the light on. Is there a fuel pump reset button/fuse or something? Please help?
Thanks,
Roger

#2 987687

987687

    Rally Suby!

  • Members
  • 3,470 posts
  • Northern Maine

Posted 08 July 2010 - 09:33 AM

Maybe you have a leak? Have you tried pulling off a fuel hose and seeing if gas is getting to the engine?

#3 Roger Stokes

Roger Stokes

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 posts
  • Birmingham

Posted 08 July 2010 - 06:05 PM

I looked and forgot to connect the fuel swich, it`s all good now!,
Thanks

#4 Olnick

Olnick

    Ol' Subaru Guy

  • Members
  • 2,508 posts
  • Honolulu HI

Posted 08 July 2010 - 06:20 PM

Good catch! Now get out and enjoy that Subaru!!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users