Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

My 1998 Outback


  • Please log in to reply
100 replies to this topic

#101 vaughnnewman

vaughnnewman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Belton, SC

Posted 05 April 2013 - 08:22 AM

Hello,

 

My name is Vaughn and I've recently purchased a 1998 Legacy Outback Limited.  As I'm not a mechani I've been learning how to do most of the work myself.  The vehicle runs well.  I've replaced the brakes and beginning to consider the amount of rust especially since just yesterday check engine light returned P0440 code.  From my research seems like evap system.  After checking a local junk yard i noticed the "caps" leading to the fuel tank inside the back of the vehicle...checked my "caps and the passenger is bent and isn't flushed to the floor of the vehicle.  Also, a knocking is beginning..doesn't seem to be near the engine but from underneath somewhere near the tires.  

 

I bought this vehicle flat out to help save some money and to eliminate payments for awhile.  If the first time I've bought a vehicle this old with this amount of mileage.  Not discouraged but really excited.  At least, I have a little extra for not making payments.  Besides, If I put the work in now, maybe I could have a nice little ride.

 

Also, purchased a Bulldog Security/Remote Start-Up...do you have any experience with these.  How reliable are the colors of ignition wires?  

 

So glad I found this forum.  Dad has been helping a lot...giving major confidence!!!

 

Hope to hear something soon.

 

Thanks

Vaughn






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users