Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

EA-82 sputtering....


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 subiekid

subiekid

    Subaru Nut

  • Members
  • 717 posts
  • Coeur d'Alene

Posted 13 March 2004 - 09:46 PM

I just pulled a carbed motor out of an 85 GL wagon, resealed it and put it in my carbed 87 GL wagon. Now that it is in and running, it seems like it's really low on power and it's sputtering quite a bit. Other than that, it runs good. Thanks for your help!!!!
Scott

#2 subiekid

subiekid

    Subaru Nut

  • Members
  • 717 posts
  • Coeur d'Alene

Posted 14 March 2004 - 02:50 AM

bump

#3 Danbob99

Danbob99

    Subaru Fanatic!

  • Members
  • 374 posts
  • Brier, Washington

Posted 14 March 2004 - 02:58 AM

umm, no it sounds kinda obvious, but how bout your cats? can you get your rpm's up in neutral?

#4 skeet

skeet

    Human

  • Members
  • 565 posts
  • Earth

Posted 14 March 2004 - 03:52 AM

What all HAVE you checked? That leaves out the obvious suggestions like clean the carb, adjust timing, adjust idle, pray to satan, fuel pump, ect.

#5 torxxx

torxxx

    I void warranties

  • Members
  • 2,914 posts
  • Fairbanks

Posted 14 March 2004 - 04:42 AM

fuel filter

#6 subiekid

subiekid

    Subaru Nut

  • Members
  • 717 posts
  • Coeur d'Alene

Posted 14 March 2004 - 11:15 PM

There is nothing wrong with any mechanical aspect of the car (I.E. Cats, fuel pump, etc) It has something to do with the motor. The carb is brand new so it's fine, timing is good, idle is fine. I'm leaning towards a vaccum (sp?) leak somewhere but would that cause it to run poorly? Thanks!
Scott

#7 subiekid

subiekid

    Subaru Nut

  • Members
  • 717 posts
  • Coeur d'Alene

Posted 16 March 2004 - 12:50 AM

bump




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users