Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

kenndy adapter


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 frank a

frank a

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • tallahassee

Posted 22 July 2012 - 02:06 PM

I bought a used adapter for a ej22 and can not get the flexplate hub to pull up tight on the crankshaft. There is a1/6 gap and will not pull up tight. Any ideas on want is wrong or how to slove this?

#2 maozebong

maozebong

    USMB is life!

  • Members
  • 273 posts
  • Seattle, WA

Posted 23 July 2012 - 02:22 AM

i would call kennedy. chances are, they know the most about their own product....

#3 frank a

frank a

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • tallahassee

Posted 23 July 2012 - 01:30 PM

called kenndy and really could not tell me what to do was hoping someone who has installed one could help,

#4 frank a

frank a

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • tallahassee

Posted 23 July 2012 - 03:38 PM

Ok figured it out. This was a used adapter and there was two half inch washers droped in the hole and that was holding the hub off the crank flange. The washers fit tight and looked like they where part of the hub.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users