Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Subruises' (wife's) 88 GL


  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#26 Subruise

Subruise

    Official Party Pooper

  • Members
  • 1,433 posts
  • pierce county

Posted 13 August 2012 - 02:36 AM

good luck brother, keep swappin solenoids til it stops comin up. also, my friends 88 gl also has running lights/dash lights that are on whenever the key is. thing is, his still has stock stereo (for now). so, i think i can count my stereo wiring out as the cause. so ill ask once again: ''how come my lights always be on and stuff? i know it aint the v switch''

#27 Subruise

Subruise

    Official Party Pooper

  • Members
  • 1,433 posts
  • pierce county

Posted 26 August 2012 - 11:47 PM

yesterday i scored some yardsale gems. compressor (3/4hp 10gal), 1/2'' impact, 50' hose for $50. shopvac, benchgrinder $25. also got lights that work w my craftsman batteries. now working and cleaning this, and the rest of the fleet that comes here for repairs much easier. passenger seat is no longer loose lol. oh, and does anybody know why my running lights operate via the key? ps....for you Maiden fans, this is my post count of the beast.

#28 TheLoyale

TheLoyale

    Safariwagon: The Legend

  • Members
  • 6,704 posts
  • Waukesha, WI

Posted 27 August 2012 - 10:25 AM

What do you mean about the Running lights? Any parking or head lights will not work unless the key is turned to "ON" the only override for the parking lights is right on top of the steering column, that switch is always hot 12v.

#29 Subruise

Subruise

    Official Party Pooper

  • Members
  • 1,433 posts
  • pierce county

Posted 27 August 2012 - 12:03 PM

ya parking/corner lights. y'know, the ones that should be turn signals but arent. also the tail lights and dash lights are also on whenever the key is. ive left parking lots in the dark w/o headlights on a couple times now because of it. perhaps ill replace the switch. Thanx for the reply Tom(s)

#30 Subruise

Subruise

    Official Party Pooper

  • Members
  • 1,433 posts
  • pierce county

Posted 29 August 2012 - 11:26 AM

well it doesnt sound as beefy now, i want it to pass emissions so we can take it to Oregon this weekend. Wifey broke the clutch cable yesterday which is ok since it didnt happen on the highway, so i got to leave work early and go play soob limbo on the second of her cars (whitey did it too). then, after i got done with that, Ellis came over.........without first gear in his 88. which is once again parked at my place waiting on repairs. but hey whats another one? (3 to fix atm)

#31 Subruise

Subruise

    Official Party Pooper

  • Members
  • 1,433 posts
  • pierce county

Posted 20 September 2012 - 03:44 PM

updates: code 34 still gone. car is stumbling still. ive changed filters iac, maf, no luck. this weekend i think im going to swap everything from the intake on up. i cant hear the fuel pump whining so i dont think thats it.

also got a new fender same paint code to replace the smashed one caused partially by a crappy spotter:Flame: i take responsibility only in that i allowed Sam to spot me. lesson learned.


help? comments? flamming? anything? this is a thread not a journal folks.:D

#32 TheLoyale

TheLoyale

    Safariwagon: The Legend

  • Members
  • 6,704 posts
  • Waukesha, WI

Posted 20 September 2012 - 04:01 PM

I like waffles Rob, how about you?

#33 TheLoyale

TheLoyale

    Safariwagon: The Legend

  • Members
  • 6,704 posts
  • Waukesha, WI

Posted 20 September 2012 - 04:03 PM

As for you running issue, perhaps a Vacuum leak? Try spraying around with some starting fluid and see if the idle changes.

Get a better spotter next time :-p

#34 Subruise

Subruise

    Official Party Pooper

  • Members
  • 1,433 posts
  • pierce county

Posted 20 September 2012 - 04:56 PM

oh ya, i did the starter fluid dance. no dice. still though i cant help but think intake gaskets, just a hunch. if i squeeze the throttle i can get'er up to 6500ish rpm. stomp on it....puke. it also threw the #1 plug wire (yes it came off)that was prolly me tho.



Oh ya, Tom, waffles are tasty with peanut butter

Edited by Subruise, 20 September 2012 - 04:57 PM.
waffles


#35 TheLoyale

TheLoyale

    Safariwagon: The Legend

  • Members
  • 6,704 posts
  • Waukesha, WI

Posted 20 September 2012 - 05:08 PM

How are your Fuel regulators?

#36 Subruise

Subruise

    Official Party Pooper

  • Members
  • 1,433 posts
  • pierce county

Posted 20 September 2012 - 11:04 PM

i dunno, i suppose ill add it to the checklist. it would be nice to have it be easier. my spare stuff has 90k less on it.

#37 Subruise

Subruise

    Official Party Pooper

  • Members
  • 1,433 posts
  • pierce county

Posted 31 December 2012 - 11:23 PM

got rid of that sucker! ill still have to work on it, seeing as how my friend sold his to buy it....but why sell it?? i got whitey back!!!! happy new year!:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:http://i219.photobuc...os/DSC01799.jpg

Edited by Subruise, 31 December 2012 - 11:26 PM.


#38 TheLoyale

TheLoyale

    Safariwagon: The Legend

  • Members
  • 6,704 posts
  • Waukesha, WI

Posted 04 January 2013 - 06:59 PM

HOLY! I remember that picture from way back. Stainless SUBARU panels!

#39 Subruise

Subruise

    Official Party Pooper

  • Members
  • 1,433 posts
  • pierce county

Posted 04 January 2013 - 09:26 PM

stainless you say?? i say chrome... difference? i dunno. what i do know, is i efn looooooove whitey. so glad to have him/her (yea, hes a hermaphrisoob, kinda like a frog. which is fitting, considering the somewhat amphibious nature of the roo) back in the family. nearly as happy that that silver car is only partialy my problem now. and Ellis is nearly equally happy to be rid of his old one and driving silver lol

#40 TheLoyale

TheLoyale

    Safariwagon: The Legend

  • Members
  • 6,704 posts
  • Waukesha, WI

Posted 04 January 2013 - 11:47 PM

Lol, that was like the most random run-on post!

I'm glad you got this thing back, its damn cool, Chromestainlessness! When you gonna send it my way? :slobber:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users