Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

another carb


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 cpreset

cpreset

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 posts
  • nor cal

Posted 14 September 2012 - 03:23 PM

ok i just re-built my hibachi on my 85 gl hatch and its fiered right up i was happy went and locked up the house to go for a drive and i pull out of drive and i let off the gas check that its idling it was. then i give it gas to take off and it dies now it wont start. what should i do? a little more info i look i got fuel in the float bowl and im getting spark so that's not the issue im pretty shur i have no vac leeks. any help would be appreciated also need this up and running by tomorrow so please help me

#2 Loyale 2.7 Turbo

Loyale 2.7 Turbo

    The Mighty "BumbleBeast"

  • Gold Subscribers
  • 5,386 posts
  • Roatán, Honduras.

Posted 14 September 2012 - 03:45 PM

'85 Hatch should be the EA81, isn't it?

The Float isn't sticky, right? ... Because sometimes it stays up, don't letting fuel to get inside.


#3 cpreset

cpreset

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 posts
  • nor cal

Posted 14 September 2012 - 03:51 PM

ya its a ea-81 I don't think its the float i just cleaned all of that

#4 wallaby

wallaby

    USMB Regular

  • Bronze Subscribers
  • 145 posts
  • clarkston,wa

Posted 14 September 2012 - 04:28 PM

check the fuel shut off soleniod,
either check its working or just remove the guts of it,
front DS of carb 1 wire going to it.
this is what was wrong with my wagon.

#5 cpreset

cpreset

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 posts
  • nor cal

Posted 14 September 2012 - 10:14 PM

well i got my carb working forgot to readjust the idel fuel air mix but my car has started to overheat im think its my rad fan ill be working on that now ill star a new thread for that after some searching if need be




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users