Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

ea82 valve train question


  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#26 rdweninger

rdweninger

    USMB Regular

  • Members
  • 451 posts
  • Tillamook, OR

Posted 07 November 2012 - 05:03 PM

hey mm88swrt,
you could start a new thread looking for someone in the Salem/Dallas area to maybe swap distys and soob stories. I've seen a few members in that area.
I'm 2 hours away in Tillamook... so not much help.
Ron W.

#27 mm88swrt

mm88swrt

    oddball

  • Members
  • PipPipPip
  • 81 posts
  • clatskanie, OR

Posted 12 November 2012 - 08:07 PM

Well I got a newer working ditsy in the car now, but still having the same issue. Wondering if maybe the coil is bad? It's a blaster II coil that came with the car. Just to make sure the tiring going to it is correct, black wires to the + and y&b wires to the -? If not the coil maybe the ignition control unit? On a good note I got the ground control coil overs intalled!!!

Edited by mm88swrt, 13 November 2012 - 04:51 PM.


#28 kanurys

kanurys

    High Altitude GL

  • Members
  • 690 posts
  • Durango, CO

Posted 14 November 2012 - 06:57 PM

Don't forget to bleed the air out of the lifter by pumping them by hand in an oil bath. Then install.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users