Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

1986 Brat Washer pump


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 rayban1

rayban1

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 posts
  • Seattle

Posted 16 December 2012 - 09:20 PM

My washer pump stopped working the other day. When I pull the handle nothing, do not hear any noise. Any ideas what to check first, our is the pump just bad, original. Thanks Ray...

#2 86BRATMAN

86BRATMAN

    Subaru Master

  • Members
  • 3,415 posts
  • Tazewell Virginia

Posted 16 December 2012 - 09:58 PM

at 26 years old, I'd blame the washer pump first, replace it first and go from there

#3 old sub freak

old sub freak

    USMB is life!

  • Members
  • 279 posts
  • mt vernon,washington

Posted 17 December 2012 - 01:31 AM

check the fuse and wireing,could have come unpluged??.i have never seen one go out.You are talking about the windshield washer,right? OSF

#4 pressingonward

pressingonward

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 posts
  • Battle Ground

Posted 17 December 2012 - 03:04 AM

My 85 Brat washer pump died the other day. Sometimes it would work, sometimes it would do nothing, sometimes it would make a horrible noise.

I grabbed a used pump off a Loyale and stuck it on and it works great. I actually grabbed two pumps, I think one was a rear washer pump. One had the right plug, one didn't. The outlet nipple was also in a slightly different location, but the line reached just fine with a slight reroute.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users