Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

ea82 gl wagon issues, wont start or run


  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#26 l75eya

l75eya

    Subaru Nut

  • Members
  • 1,421 posts
  • Hoboken, NJ

Posted 08 March 2013 - 07:08 PM

Thanks for posting the result for future reference. Nobody even ventured a guess to it being the injector!



#27 darsdoug

darsdoug

    USMB Regular

  • Members
  • 246 posts
  • Seattle

Posted 10 March 2013 - 03:12 PM

Parent's come in handy eh?



#28 SubyGl

SubyGl

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts
  • Salem, Oregon

Posted 12 March 2013 - 02:52 AM

WE WERE WRONG, SO VERY WRONG... j/k though it did die again and made me drive an extra hour to pick up my dad and take him home to let him sort out towing. It did run much better with the new injector but were sure its an ignition issue now. We know its not fuel because it ran like a clock for the few weeks it did.



#29 Gloyale

Gloyale

    It's a sickness

  • Members
  • 8,882 posts
  • Corvallis, OR PNW

Posted 12 March 2013 - 10:29 AM

I am an expert in troubleshooting electrical on these spfi cars.

I have the 88 factory cam, and a bunch of parts for them.

I offer mobile service or you could bring the car to my shop.

Pm me for more info.

#30 92_rugby_subie

92_rugby_subie

    Subaru Master

  • Members
  • 1,990 posts
  • Hillsboro OR

Posted 12 March 2013 - 01:51 PM

Ive been following this because this is what my car does... Runs like a top for a week, maybe two that it runs, then I go out one day and it just wont start...

 

Probably isnt something specific to SPFI though since youre SPFI and Ive got a carb.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users