Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

No cel but dead cylinder?


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#26 bork

bork

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 107 posts
  • western md

Posted 21 January 2013 - 08:53 PM

I set to 2000 ohms scale, because I thought reading should be 580ish. oops.
maybe if weather warms up a little I could recheck it. & maybe catch the old one at auto parts store to recheck. Thanks again!

on edit; took another test ride & runs great & still no CEL. Thank You!

Update; went to auto parts store to measure old knock sensor. Read 546k.

Edited by bork, 23 January 2013 - 10:07 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users