Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

No Mickey Mouse gasket, wrong kit?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Ofeargall

Ofeargall

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Dallas, OR

Posted 02 February 2013 - 04:18 PM

So I finally have time to fix my timing belt and figured I would do the oil pump rebuild. Problem is, there is no Mickey gasket. Did I get the wrong kit or did they replace the gasket with separate o rings?

89 wagon EA82 non turbo, EFI.

Posted Image

#2 Gloyale

Gloyale

    It's a sickness

  • Members
  • 9,104 posts
  • Corvallis, OR PNW

Posted 02 February 2013 - 05:25 PM

That's an EA81 reseal kit.

That shaft seal looks correct though.

You just need the mickey and the big o-ring.

#3 Ofeargall

Ofeargall

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Dallas, OR

Posted 03 February 2013 - 09:28 PM

Got it! Picked up the Mickey Mouse at NAPA and got it all fixed up. Took the young men and put them behind the wheel for a drive on the backroads.

Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users