Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

several questions 95, awd a/t wagon


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 86subaru

86subaru

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 3,094 posts
  • ohio

Posted 03 February 2013 - 12:58 PM

1- the netural safety out , by putting it in netural it starts, will this work all the time, ? 2- several times wipers + radio will not work when i first start the car ,but after several minutes they work ? thanks for the help, 225,00 mi and has been cold outside 0- to 10 above at nite

Edited by 86subaru, 03 February 2013 - 01:07 PM.


#2 johnceggleston

johnceggleston

    Lite Master of the Subaru

  • Gold Subscribers
  • 6,306 posts
  • Virginia

Posted 03 February 2013 - 01:40 PM

1- the netural safety out , by putting it in netural it starts, will this work all the time, ?

it should until the contacts for N wear out like thet did for P. the part isn't hard to replace, but lying on the frozen ground to do it would not be my first choice.



2- several times wipers + radio will not work when i first start the car ,but after several minutes they work ? thanks for the help, 225,00 mi and has been cold outside 0- to 10 above at nite


this could be a loose wire, probably a ground. or maybe a bad connection.

is the radio stock? or aftermarket?

#3 MilesFox

MilesFox

    Catch this Fox!

  • Members
  • 10,497 posts
  • Madison/Milwaukee, WI

Posted 03 February 2013 - 01:43 PM

I wonder if the ign switch could have bad contacts. If you can get to the plug try connecting a spare and see what happens. ea81 and ea82 ign switches plug in the same

#4 86subaru

86subaru

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 3,094 posts
  • ohio

Posted 03 February 2013 - 02:16 PM

aftermarket , but does not do this all the time,

#5 NorthWet

NorthWet

    Eeyore Incarnate

  • Members
  • 5,039 posts
  • Bremerton, WA

Posted 03 February 2013 - 02:56 PM

Do the wipers and radio share the same fuse on a 95? I think that they did on prev types (EA81/EA82).

(BTW: Hi, Jim!)

#6 86subaru

86subaru

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 3,094 posts
  • ohio

Posted 03 February 2013 - 09:11 PM

Hello pat. Yes they share aleast on mine




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users