Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Headgasket job done


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 anastij

anastij

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • zionsville

Posted 12 February 2013 - 07:52 AM

Did head gasket on 2.2 l this week end. Have done several in the past. Car starts but get erratic
idle then stalls. No codes. Timing belt appears to be spot on. Suggestions

#2 987687

987687

    Rally Suby!

  • Members
  • 3,550 posts
  • Northern Maine

Posted 12 February 2013 - 09:11 AM

Did head gasket on 2.2 l this week end. Have done several in the past. Car starts but get erratic
idle then stalls. No codes. Timing belt appears to be spot on. Suggestions

If you're 100% sure the timing is correct, it sounds like an air leak. Check to make sure the hose on the IACV isn't disconnected. That one is easy to knock off when putting the intake system together.


Edited by 987687, 12 February 2013 - 09:12 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users