Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Gen 1 Brat Schematic


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jlaugh87

jlaugh87

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts
  • Midwest

Posted 21 February 2013 - 05:15 PM

Is there one around the web that is visible?  Both my turn signals stoped working (but hazzards work) and now the headlights both are out (at the same time).

 

I'm trying to find a schematic and locate which fuse is for what.  One of the 25A fuses was smoked, and I replaced it but still no lights.  My voltmeter gives me continuity on every part of the fuse strip.

 

 



#2 maestro

maestro

    New User

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts
  • fieldale, va

Posted 22 February 2013 - 09:35 AM

Here you go:
 

 



#3 jlaugh87

jlaugh87

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts
  • Midwest

Posted 22 February 2013 - 11:08 AM

Awesome, and I figured out the problem!  

 

Thanks a ton for sharing






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users