Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Dome light, trip & radio memory and clock not working

99 Forester

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 kn33

kn33

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts
  • Stockton, California

Posted 17 March 2013 - 10:54 PM

installed my own keyless entry a couple years ago, spliced into the radio memory wire (yellow) for power and the relay to my door switch (probably should have just bought a new fob) the board was eventually ripped out one night when the car was broken into. I know to check fuses 9 (under dash) and 30 (under hood) they're both good. anything else I should check before going through the wiring?



#2 kn33

kn33

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts
  • Stockton, California

Posted 17 March 2013 - 11:14 PM

Nevermind, radio clock and memory worked, just hadn't set them after replacing the battery, looked again and the fuse under the hood labelled lighting was blown. won't have a replacement till tomorrow but I'll bet my toes it fixes the problem. sorry for wasting time with dumbass questions. please remove this whole post.







Also tagged with one or more of these keywords: 99 Forester

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users