Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

help!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 disom93

disom93

    USMB is life!

  • Members
  • 195 posts
  • Galax VA

Posted 26 August 2013 - 05:19 PM

Anyone ever had any issue with the gad pedal like sticking and not going down all the way?? Mines started doing this worse and worse if u mess with it itll eventually go but it sticks often? Whats wrong. 1980 brat

#2 Godsmulligan

Godsmulligan

    USMB is life!

  • Members
  • 172 posts
  • Winlock Wa.

Posted 26 August 2013 - 08:49 PM

Had that problem. The cable had become rusty. Took it off and worked it with WD-40 and it's been fine ever since.



#3 mikaleda

mikaleda

    1000+ member!

  • Members
  • 1,329 posts
  • priest lake, Idaho

Posted 26 August 2013 - 09:08 PM

Yes it sounds like the cable is getting gunked up somehow, a new cable or a little lube and work should fix it.

Just to let you know the title of your thread should give us an idea of what's wrong like, stiking gas pedal or gas pedal sticky. something along those lines, it will get more views and more replies as well.

Edited by mikaleda, 26 August 2013 - 09:08 PM.


#4 disom93

disom93

    USMB is life!

  • Members
  • 195 posts
  • Galax VA

Posted 26 August 2013 - 10:01 PM

Ok thanks guys new to all this so any help is great




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users