Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

HELP

90 legacy ls

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 509northwest

509northwest

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts
  • Cashmere WA

Posted 17 November 2013 - 05:49 PM

replaced the alternator and battery and still have to jump start my car every time i hop in it ...help ?



#2 Fairtax4me

Fairtax4me

    Su bah roo'n

  • Gold Subscribers
  • 8,839 posts
  • Charlottesburg, VA

Posted 17 November 2013 - 06:41 PM

Year? Model? Mileage?

Have you checked to make sure all of the lights turn off in the car? Glove box, trunk light, dome light?

#3 uniberp

uniberp

    mpergielwalkermi

  • Members
  • 637 posts
  • Walker, MI

Posted 17 November 2013 - 07:38 PM

replaced the alternator and battery and still have to jump start my car every time i hop in it ...help ?

 

Bad negative ground cable. Double it up with a 24" double ended blade connector  cable.



#4 Rooster2

Rooster2

    Subaru Master

  • Members
  • 3,677 posts
  • Indianapolis

Posted 17 November 2013 - 10:28 PM

You will get a better response to your inquiry, if you accurately describe the problem in the "Topic." Simply typing in the word "HELP," is not a good way to start your post.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users