Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

1991 Subaru Liberty Loses Power Under Load


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#26 bettyspagetti

bettyspagetti

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Australia

Posted 18 May 2014 - 04:01 AM

hello all      i have just fixed my mums car with this exact problem  but i probably tested and changed out more parts than you have...  what it was in the end     up above the fuse panel on the drivers side is a brown 6 pin relay  that open circuits when faulty and cuts injector pulse under load   it would do it uphill in exactly the same spot every time... how weird....     look for a brown relay it is right up near the windscreen    pt no  is 25232aa000  you can buy it on ebay  hope this helps every one as a lot of people   have the same problem when you google it            good luck    brett     






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users