Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Car wont start


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 1-3-2-4

1-3-2-4

    Subaru Mike!

  • Members
  • 3,695 posts
  • Greenwich

Posted 05 February 2014 - 12:00 PM

I'm not sure what happened, I left a family members house and I noticed the cranking speed a little slower then normal, so I drove home and rested, and now trying to start the car I get nothing at all, I just hear the relay on the passenger side click, just nothing at all.. battery is not a year old yet.



#2 MilesFox

MilesFox

    Catch this Fox!

  • Members
  • 10,424 posts
  • Madison/Milwaukee, WI

Posted 05 February 2014 - 12:04 PM

loose terminals or poor charging would be my guess.



#3 1-3-2-4

1-3-2-4

    Subaru Mike!

  • Members
  • 3,695 posts
  • Greenwich

Posted 05 February 2014 - 12:06 PM

You know it might be the Neg battery post.. it's starting to slip a bit.. I really need to replace them with marine terminals, I'm going to check that now..



#4 1-3-2-4

1-3-2-4

    Subaru Mike!

  • Members
  • 3,695 posts
  • Greenwich

Posted 05 February 2014 - 12:18 PM

Damn starter contacts out again.. replaced them year before last but not the plunger

#5 1-3-2-4

1-3-2-4

    Subaru Mike!

  • Members
  • 3,695 posts
  • Greenwich

Posted 05 February 2014 - 08:33 PM

I guess I should replace the plunger then :)

 

And yes I did get the car started.



#6 1-3-2-4

1-3-2-4

    Subaru Mike!

  • Members
  • 3,695 posts
  • Greenwich

Posted 07 February 2014 - 11:17 AM

For those that want to know I ordered this starter kit.

 

 

http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649



#7 1-3-2-4

1-3-2-4

    Subaru Mike!

  • Members
  • 3,695 posts
  • Greenwich

Posted 11 February 2014 - 10:27 PM

Not bad, forgot to show the gasket in the picture, the little blue thing looks a little small.

 

 

Attached Files






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users