Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

87 hatchy wants to live

ea81

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Subruise

Subruise

    Official Party Pooper

  • Members
  • 1,502 posts
  • pierce county

Posted 22 February 2014 - 12:38 AM

   So if you havent seen my members ride thread youll be delighted to read this. I apologize for the redundancy but I dont wanna clutter that thread unnecessarily, and would like to reach the rest of you folks. Car drove to where i bought it and sat for two years.

 

 

   Im having an issue where im starving for fuel even though both filters remain full and clean. I can hear the fuel pump working away. 

 

Car will start, and run. then if gas is applied or a load put on, it bucks, surges, and dies in short order. car has an o2 sensor so that would mean I have the illustrious feedback hitatchi right? 

 

confirmed vac advance, spark are both good.

 

 

advice?



#2 MR_Loyale

MR_Loyale

    20 Years of Ownership. 94-14

  • Members
  • 1,016 posts
  • Seattle

Posted 22 February 2014 - 01:37 AM

When my Loyale did that same thing it was the O2 sensor, but I had a code as well telling me that.



#3 Subruise

Subruise

    Official Party Pooper

  • Members
  • 1,502 posts
  • pierce county

Posted 22 February 2014 - 02:41 AM

so....after blowing out gas lines and general research/dinkin around i found a problem.....backwards fuel tank filter. facepalm. tuned the carb, adjusted timing. purrs like a kitten now and even went up the block a couple times. still has a little starving symptoms under heavy acceleration. for now i will attribute this to the fuel filter i probably ruined. opinions?

 

i did have a check engine light off and on when i brought it home...i hope my o2 sensor doesnt need replacing







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users