Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

1990 loyal Fuel pump fuse

fuse fuel pump loyal

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 kirzick

kirzick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 123 posts
  • olympia washington

Posted 18 April 2014 - 07:10 PM

hey guys,

I just bought a new loyale. I cant get it to start. the fuel pump is only getting 1.00 at the fuel pump when cranking, and nothing at on. Would this problem be in the ignition switch? thanks

 



#2 heartless

heartless

    Do YOU Subaru?

  • Members
  • 2,934 posts
  • North Central Wisconsin

Posted 18 April 2014 - 08:44 PM

you would get a better response to this inquiry in the older gen section - Loyale is considered "old Gen"

 

http://www.ultimates...-gldlxtloyales/



#3 kirzick

kirzick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 123 posts
  • olympia washington

Posted 20 April 2014 - 01:37 AM

Woops i read the section name wrong. Fixed it btw though i wacked the fuel pump with a wrench and it kicked on!  :D



#4 Cougar

Cougar

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 6,375 posts
  • Anchorage

Posted 20 April 2014 - 11:57 AM

For your reference, there are fusible links inside the plastic box mounted on the coolant resevoir incase weren't aware of that. They can develope loose connections at times and cause electrical outages.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users