Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

07 Legacy Hiccups

07legacy 07legacyhiccups

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 07Legacy666

07Legacy666

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Nelson British Columbia

Posted 18 November 2017 - 06:35 AM

So I recently purchased an 07 Legacy. Great shape, lowish km's, seems to run just fine. Except for when I took it on a long road trip through the mountains. I would be givenr hard 100-110kms on an ascent and all of sudden it felt like the drivetrain would slip or something and the engine or tranny would start hiccuping, like I'd have the pedal down and it would just lose all power and start jerking like it was gonna stall. The check engine light came on as well as the cruise control indicator started flashing. I kept going on to my destination and then also the return trip, where it happened again. Total kms were around 1600. Wtf? Anyone experienced this?



#2 GeneralDisorder

GeneralDisorder

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 21,473 posts
  • Portland

Posted 18 November 2017 - 06:47 AM

Pull the codes. 

 

GD






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users