Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Another - Check Engine light on


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OLS

OLS

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 posts
  • CT

Posted 02 July 2004 - 03:12 PM

Check engine light is on if I start driving before the engine is warm on my 87 XT turbo. When it warms up, which is 5 lines on my electronic dashboard, check engine light goes off. ECM tells me to check coolant temperature sensor and solenoid. I bought the new sensor, but cant locate it??

Any ideas?

#2 calebz

calebz

    Andys Coupe killed my cat

  • Administrator
  • 7,547 posts
  • Tacoma

Posted 02 July 2004 - 03:42 PM

On a normal MPFI intake, the cts is behindthe throttle body on just to the left(when standing in front of the car)
I have gotten this code a few times, ans each time all I had to do to make it go away was clean the crud off th contacts.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users