Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

ea 82 to ea 82t on an 86 sube loyale


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 mons72

mons72

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 posts
  • mo i rana

Posted 25 July 2004 - 03:54 AM

hello everyone,

finaly i did find a site whit info about subaru loyale. and i wonder if there someone on this site who can help me. i want to change engine in my sube from a ea82 carburator to an ea82t, but i'm not sure yet because the electrical system. and here is my question to the man who can answere it: is the electrical system the same in both of this too cars or are there major diffrents on them?
i hope there are someone that can help me. because here in norway can no one help me whit this problem.

ps. i have the engine, ecu, turbo speedo, gearbox and the rear end.

and i have a problem whit hi-beam/lo-beam switch, the hi-beam stays on all the time. is there any one who nows anything about this problem and what's wrong with the switch




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users