Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

'93 Legacy (auto trans) no reverse....


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Roundeye

Roundeye

    Eat, Live, Breath Subaru

  • Members
  • 276 posts
  • LA (Lower Alabama)

Posted 11 August 2004 - 07:37 PM

Hello all, a friend of mine has a '93 Legacy with an automatic transmission. Reverse has been sluggish to engage lately (but did not slip once engaged). Now reverse is totally inoperative. Forward gears work fine. Fluid is good and to proper level.

Any ideas? Auto. trannies are my weakest area on these things. Any help is appreciated.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users