Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Brat up and running again (with picture link)


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 spideyz

spideyz

    USMB is life!

  • Members
  • 175 posts
  • Sebastopol, CA

Posted 06 September 2004 - 03:40 PM

I got the carburetor problem fixed so now the Brat idles at 800 or so, instead of 3500RPM. (Amazing what a long skinny flathead screwdriver can fix.) So, now I can drive it around again without burning up the clutch and jerking to a start. :headbang:

I put a picture of the Brat in my gallery, hopefully the link works. I still need to put the emblems and mudflaps back on. Next I think I'll paint the wagon wheels black. After that, I give serious thought to lifting it... :brow:

http://www.ultimates...&cat=500&page=1

Keith

#2 spideyz

spideyz

    USMB is life!

  • Members
  • 175 posts
  • Sebastopol, CA

Posted 06 September 2004 - 03:42 PM

I cant see the picture... Lets try this:
Hopefully the link to the picture:

Keith

#3 SubaSkeet

SubaSkeet

    iDesert Destroyer!

  • Members
  • 332 posts
  • Las Vegas

Posted 06 September 2004 - 03:49 PM

Next I think I'll paint the wagon wheels black.



hey now, thats what i did. copyright infringement here...:D

#4 Flowmastered87GL

Flowmastered87GL

    WCSS Drunk

  • Members
  • 6,122 posts
  • Portland, Oregon

Posted 06 September 2004 - 04:14 PM

Ooooo pretty :)

Needs some 27" mud tires now and a PK Davis lift :brow:

#5 TheSubaruJunkie

TheSubaruJunkie

    I'M BAAAAAACK!

  • Members
  • 1,921 posts
  • Sacramento

Posted 06 September 2004 - 04:40 PM

That brat looks great Keith :) Is it smogged and everything now?

-Brian

#6 spideyz

spideyz

    USMB is life!

  • Members
  • 175 posts
  • Sebastopol, CA

Posted 07 September 2004 - 12:06 PM

It is fully registered, smogged and insured. Smog was a little close to the limit on HCs if I recall correctly, but it passed. So I may put a new cat (that came with the car) on it when it comes time to smog it again.

Drove it to work today and after driving about 20 miles on the freeway, the idle was back up to around 1500. Probably need to spray some more carb cleaner into the carb.

Keith




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users