Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

instrument cluster not working! help! 96 Legacy outback


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 vitrox

vitrox

    New User

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 16 November 2004 - 10:17 PM

I have a customers car here that I installed an autostart in, I pulled the cluster to catch the e-brake wire. When I reassembled it and started the vehicle nothing on the cluster is working except the rear lights, the temp gauge, fuel gauge, and the air bag light. everything else is dead. I checked all the + and - lines going into it and they are all reading correctly. there isn't a single blown fuse in the entire car. Someone help me out here, what would cause this?!??!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users