Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

My curse came back and got me..


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 DrKrazy

DrKrazy

    Which one to drive today?

  • Members
  • 935 posts
  • Golden

Posted 23 November 2004 - 08:00 PM

Well this is kinda funny so thought I would share it. So I put the new engine in the RX the other day right..and it's been running great. Well I came out today after work and turned the key to start it, crank crank crank...crank crank crank. Darn something's not right. Can smell I'm getting fuel, quick check shows I'm getting a weak spark..Well this seems alittle Familar. Keep checking connections, make sure rotor is actually turning (timing belt), etc etc..all a sudden..
....trippy waves of a flashback to a few years ago to 3 days after putting my new engine in my truck...
Driving down the highway enjoying much horsepower under my feet after several days of grueling hard work at getting the engine in. Engine suddenly dies and I pull off to side of the road. Hmm, got fuel, weak spark (if any at all). Spend hours looking around to no avail. Bah! Tow the truck home, spend 2 days replacing brand new parts with other brand new parts. Nothing..Suddenly I look down and notice my tach wire is welded to my header on the back where you can't see it really well. Yank it off, truck starts right up! Doh!....
...trippy waves of flashback back to present day and the snowflakes landing on my face...
Look down at the coil, follow the yellow tach wire..Ah ha! Got Slightly pulled up against the body and rubbed off enough to ground out. I'm sure that happened while I was running the boost gauge hose :banghead:. Piece of electrical tape and the car fired right up. So that's my new engine curse..from now on when I do an engine and it breaks down in the next week I will head straight for the tach wire. Ahh life teaches you so much..

#2 chef_tim

chef_tim

    Romans 5:8

  • Members
  • 4,780 posts
  • Renner, SD

Posted 23 November 2004 - 08:16 PM

Groovy, flashbacks are like "frequent flyer miles"......:lol: . Tim




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users