Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

pulls to one side in 4


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 stock90

stock90

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 51 posts
  • Spokane, Washington

Posted 14 December 2004 - 03:21 AM

hey, its been awhile. Been busy with school. anyway, my sister's 90 loyale (my old sube) is pulling to one side when she is using 4 wheel drive. she puts it in and it seems ok, but then randomly it will pull to the side. She thought at first that it was just slipping on the ice but then in the dry weather it did the same thing (she put it in to test it). I took it for a drive but didn't notice anything just driving, just that when I put it in and took it out, while moving, it clunked really bad. She hadn't heard that before, but she also only put it in and took it out from a stop. any help would be awesome. thanks.

I did do a search and couldn't find anything right off hand.

#2 northguy

northguy

    O.C.A.L. Life Member

  • Members
  • 4,352 posts
  • Chugiak, AK

Posted 14 December 2004 - 08:36 AM

My Brat does the same thing. Kind of makes it impossible to drive in 4wd. Not sure what the problem is, though, so I'm going to change tranny and rear end.

#3 swiftt

swiftt

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 posts
  • Portland, OR

Posted 14 December 2004 - 11:25 AM

Hmmm...

How re the boots on the rear halfshaft CV's? I wonder if one of those CV joints are binding...?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users