Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

got spfi - mpfi T 1.8 swap "done"


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Jeepman775

Jeepman775

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 107 posts

Posted 24 December 2004 - 07:33 PM

only one problem Got a ecc fuse that keeps blowing, and gauge cluster idiot lights dead, I can't figure it out, I turn the key and everything is still dead as hell. Anyone got any ideas?
Thanks

#2 MorganM

MorganM

    Do you Subaru?

  • Members
  • 8,390 posts
  • TwinCities

Posted 24 December 2004 - 07:57 PM

Sounds like power to the wrong wire. Prolly to a ground accidently? That might explain the poping fuses.

That's what I like to hear! "Done" :brow: .... or really damn close :lol:

#3 Jeepman775

Jeepman775

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 107 posts

Posted 24 December 2004 - 08:03 PM

Yesssssss........ close....... that's it........
that might be one to check but I can't see how that happened because I swapped the whole harness out (had to) this swap was hellish. spfi - mpfi alone requires everything to be change out everything, and I mean that. the bastards even used different heater fan connectors, can ya believe that. but I can't find this one DAMN short. she might have to go see my mechanic friend.

By the way do any of you think a short in one the ECC fuse circuit would cause the starter and cluster to be dead?

#4 moosens

moosens

    Psychotic Subathusiast

  • Members
  • 1,276 posts
  • Bridgeport CT

Posted 25 December 2004 - 01:26 AM

So,pardon me for asking,but would you guys say that if you intend on doing this swap that you'd want to change out the ECU,main harness,whole kit 'n kaboodle?I was planning an MPFI upgrade.

Heater connectors too?Sounding like you'd better swap out the dashboards and everything going through the firewall.Just for about what?5 more horsepower??The delivery is smooth from the start,that's what I like.The SPFI is almost like the last carbs they ran......lacking power,but better than the carbs by a good measure.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users