Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

missing on #4


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 45psi

45psi

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts

Posted 24 December 2004 - 10:05 PM

like the title says... spark is getting to the plug, and they new plugs and wires. i took #4 off of the distriubtor, and there was no change so i know its not igniting. could a blown head gasket cause this?

#2 WJM

WJM

    SUBARU

  • Members
  • 7,828 posts

Posted 24 December 2004 - 10:13 PM

any ticking from the engine?

#3 subynut

subynut

    EJ Powa!

  • Gold Subscribers
  • 1,387 posts
  • Sierra Vista, AZ

Posted 26 December 2004 - 12:35 PM

[hijack]
Me gots the same thing, weak cyl on #1. Yes, I do have ticking from that side. Hummmm sloppy lifter will cause one cyl to not operate correctly? Hafta try swapping out one of those lifters. Yes?
[/hijack]




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users