Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Gremlin revisited...


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 WJM

WJM

    SUBARU

  • Members
  • 7,828 posts

Posted 21 February 2005 - 09:09 PM

After gounding and honeycombing the intake....still not gone....still does it.

Arg....anyone got a spare early 87 turbo/MPFI ECU i could get for cheap/nothing/trade for parts?

And...anyone got any more ideas on what it could be?

#2 subyrally

subyrally

    Trust your Turbo-Lust

  • Members
  • 2,888 posts
  • frederick, md

Posted 21 February 2005 - 10:10 PM

i got a spare for you.

#3 4WDFrenzy

4WDFrenzy

    Certified Subaru Nut

  • Members
  • 857 posts

Posted 21 February 2005 - 11:31 PM

What is it doing wrong? Que es el problemo senor?:confused:

#4 hooziewhatsit

hooziewhatsit

    I fix old cars

  • Members
  • 1,333 posts
  • Klamath Falls

Posted 22 February 2005 - 12:17 AM

What is it doing wrong? Que es el problemo senor?:confused:



http://www.ultimates...ht=fuel gremlin

sounds really annoying, hope it gets figured out

#5 WJM

WJM

    SUBARU

  • Members
  • 7,828 posts

Posted 22 February 2005 - 04:14 AM

5 seconds after I put the pedal to the metal....ignition and or fuel cuts off for literally 1/4 of a second then right back on.

#6 subyrally

subyrally

    Trust your Turbo-Lust

  • Members
  • 2,888 posts
  • frederick, md

Posted 22 February 2005 - 06:52 AM

hey will, hit me up this afternnon if you get a chance, i should be online around 3 ish, i have an ecu outta an 87 gl-10. i tried swapping it when the rx wouldnt start, but the ecu wasnt my problem, turned out to be a bad connection, thus i have a spare ecu. ill be online later.

#7 4WDFrenzy

4WDFrenzy

    Certified Subaru Nut

  • Members
  • 857 posts

Posted 22 February 2005 - 09:03 PM

5 seconds after I put the pedal to the metal....ignition and or fuel cuts off for literally 1/4 of a second then right back on.


Yeah, that DOES sound really annoying. Man I wish I knew what the heck was wrong with it. I'm sorry that I'm not of more help.

#8 hooziewhatsit

hooziewhatsit

    I fix old cars

  • Members
  • 1,333 posts
  • Klamath Falls

Posted 22 February 2005 - 09:20 PM

is it always exactly 5 seconds after WOT, then in 5 second increments after that?

If it is, it does almost sound like an ECU thing trying to limit what you're doing.

If it's erratic and has random time increments, then it sounds like a sensor or wiring, or something else happening, to my feeble mind at least...


Does it do it in any gear at any speed?

#9 WJM

WJM

    SUBARU

  • Members
  • 7,828 posts

Posted 23 February 2005 - 07:15 AM

Its a regular thing.....It did it when it was 100% bone stock too.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users