Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

speedometer cable


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 mexiburger

mexiburger

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 03 April 2005 - 09:04 PM

I am right in the middle of doing a 3" lift on my 81 BRAT. The speedometer cable reaches but seems a little tight. will this work or do i need to do some thing diffterent? Is there anything i can do or should i just unhook it and plug the hole? I don't really want to unhook it so can i get a longer cable or something?
Also i think it is about 10 MPH off. Anybody know why and how to fix it?

Thanks
Mexiburger

#2 Qman

Qman

    Happiness is... no lag!!

  • Moderator
  • 11,119 posts
  • Sumner

Posted 04 April 2005 - 03:10 AM

Check the routing. I don't recall that being a problem in the past. As far as being off what tires are you running? The only way the change that is to go to a speedo shop. I don't know if they can recalibrate it or not.

#3 mexiburger

mexiburger

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 04 April 2005 - 10:08 AM

Thanks for the reply

I'll check the routing, i think it goes over part of the heater. I am only running the stock size tire right now so that shouldn't be the problem.

Thanks

P.S. your beast is still beautiful




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users