Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

I think I found the oil leak.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 singletrack

singletrack

    EA Abuser

  • Members
  • 536 posts
  • Palisade, Colorado

Posted 18 April 2005 - 12:49 AM

Posted Image

#2 MorganM

MorganM

    Do you Subaru?

  • Members
  • 8,390 posts
  • TwinCities

Posted 18 April 2005 - 08:21 AM

OOF :eek:

Slight miss calc on ground clearence? :confused:

Did you get hung up on that skid plate 'extension' ?

#3 singletrack

singletrack

    EA Abuser

  • Members
  • 536 posts
  • Palisade, Colorado

Posted 18 April 2005 - 02:43 PM

I'll tell the whole tale along with some other pics, but basically I was driving into the setting sun and didn't see a puny rock at the bottom of a gully... 2nd LO speed... WHAM! Hit it at the "perfect" angle, punched through the plate, smashed oil pressure sensor, which broke off the threads in the brand new oil pump. Lost all my oil in about 10 seconds.

1/2 hour before dark.... 14 miles from pavement, 35 miles from town. :eek:

Oh yeah, I was alone.

#4 Snowman

Snowman

    Midnight Passenger

  • Members
  • 3,538 posts
  • Haines

Posted 18 April 2005 - 04:01 PM

Dude, that sucks! Is the engine okay?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users