Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Torque bind again


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 sdittman

sdittman

    New User

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Lexington

Posted 27 April 2005 - 07:54 PM

My Legacy was just diagnosed with "torque bind". The service dept. fixed it and there is no more bind, but now there is a terrible "jackhammering" sound when I take my foot off the accelerator and they can't figure out what is causing the noise. Here is what my ticket says: "Test drove and diagnosed torque bind conditino. No noise heard. Replaced clutch pack set. Re-installed. Noise heard. Removed again and installed bearings. Slight noise heard. Removed 3rd time and installed shaft and bearings. Re-installed and drove. Very slight noise heard. No torque bind." The noise sounds like I'm driving by a construction site and there is a jackhammer off in the distance. It seems to only do it when my foot is off the accelerator and stops and soon as I press on the accelerator. Any clues?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users