Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

as Turby Turbo matured, he found that he had oil where there was no oil before


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 quattroPilot

quattroPilot

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 posts
  • Langley, B.C. (Canada)

Posted 20 May 2005 - 12:27 AM

ya... that's not supposed to be there

Posted Image

intake plenum even got a taste. crap picture but u should be able to identify the pool of oil @ the bottom....

Posted Image

"new" turbo comes by Monday, and i'll attempt to put it in during the week. It'll be nice to have the RX back on her feet, and hopefully feeling a little better.

#2 RavenTBK

RavenTBK

    Professional Auto Thief

  • Members
  • 661 posts
  • Apalachicola Natl Forest

Posted 20 May 2005 - 09:56 AM

Heh.. whatever host you've got those pics on does not allow hotlinking. read: no pretty pictures in your post. Just thought I'd let you know.

#3 quattroPilot

quattroPilot

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 posts
  • Langley, B.C. (Canada)

Posted 20 May 2005 - 08:30 PM

ya.. it's weird. you can click on the pics & still see 'em... but ya. USMB's 50KB image size limit is brrrrrutal!

oh well. just picture a turbo with oil dripping out of the Coldside Outlet

#4 subynut

subynut

    EJ Powa!

  • Gold Subscribers
  • 1,411 posts
  • Sierra Vista, AZ

Posted 20 May 2005 - 11:50 PM

Looks like the oil seals are shot.
I right clicked view image and had no problem viewing them. Very odd.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users