Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

More idling problems this time '84 EA81


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 markjs

markjs

    USMB is life!

  • Members
  • 166 posts
  • Port Townsend, WA

Posted 22 July 2005 - 04:16 PM

80% of the time it's fine with zero trouble but about 10% of the time after running it for long hours it will idle too slowly and roughly (as if it's not firing completely) and then other 10% of the time it diesels when you shut it off (usually indicative of too high idle at least on the old Mopars and Chevies I am used to). So what's the deal?

#2 Ross

Ross

    Can't be bothered

  • Members
  • 1,865 posts
  • Christchurch, New Zealand

Posted 22 July 2005 - 07:04 PM

There should be an anti diesel solenoid on your carburettor. EIther that has a bad connection, or it needs to be replaced.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users