Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

'87 GL-10 Wiper/Headlight issues


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 dave833

dave833

    USMB Regular

  • Members
  • 137 posts
  • SLC, Utah

Posted 18 September 2003 - 08:37 AM

I have an '87 GL-10 wagon with intermittent wipers that don't work at all. I removed the combination switch and cleaned all the wiper switch contacts, and I've run battery current directly to the wiper motor and it works. The fuse is also good. Is there a wiper relay/delay unit I should check? Where is it located?

On the same car, the right headlight is much dimmer than the left. I've tried replacing the bulb and it doesn't make any difference in brightness. Any suggestions?

Thanks!

#2 Sweet82

Sweet82

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 3,266 posts
  • Salt Lake City

Posted 18 September 2003 - 02:39 PM

I believe your wiring harness starts on the left side and moves forward to your left head light then to the right head light. Have you looked at the wires running between the left and the right side?:cornfuzz:

I found a lot of corrosion on my right side wiring under the general battery area (go figure). Several of my wires were not playing the electrical game:mad:

As for you wipers is your rear wiper fuse good? I somehow remember having trouble with my rear wiper and it effecting my front intermittant wipers. Maybe I'm up in the night?

Glenn,
82 Hatch, transforming......:temper:
01 Forester, jealous......... :madder:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users