Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

AA strut rod problems


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Island Roo

Island Roo

    USMB is life!

  • Members
  • 149 posts
  • Quadra Island

Posted 23 November 2005 - 08:20 PM

anyone else have a problem getting them to fit? they align with the holes but the brace between the rear uprights hits my lower arm mount and its off like 1 - 1.5", thinking of notching it or heating my lower mount and forcing it together

#2 Island Roo

Island Roo

    USMB is life!

  • Members
  • 149 posts
  • Quadra Island

Posted 23 November 2005 - 08:32 PM

upon further inspection both the braces that go to the lowest upright hit, pic wheni get home

#3 Island Roo

Island Roo

    USMB is life!

  • Members
  • 149 posts
  • Quadra Island

Posted 23 November 2005 - 09:23 PM

called Albie on cell, was a jigging error, gonna send new ones asap, gonna cut these ones up to drive till they come, thanks guys excellent customer support.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users