Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Any experiance with these trouble codes?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 billrigsby

billrigsby

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 62 posts
  • Florissant, CO

Posted 11 October 2003 - 03:21 PM

Has any one had any experiance with the following trouble codes,
and if so can you offer guidance on the trouble-shooting?

Vehicle is a 95 Impreza 2.2 L

P0304 Camshaft Position Sensor Circuit Malfunction

P0400 Exhaust Gas Recirculation Flow Malfunction

P0106 Manifold Absolute Pressure/Barometric Pressure
Circuit Range/Performance Problem

I only have the Chilton's which is not a lot of help in cases like this.

Any help appreciated, Bill

#2 97subaruGT

97subaruGT

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 59 posts
  • Staten Island, NY

Posted 11 October 2003 - 05:40 PM

I had the P0400 Exhaust Gas Recirculation Flow Malfunction ECL.
The shop cleaned the tubing and the EGR valve and so far, 4 months later, no ECL.

Never had any other ones.

#3 frag

frag

    Soob shade tree mechanic

  • Members
  • 1,777 posts
  • Montréal, Québec, Can.

Posted 13 October 2003 - 02:20 PM

1) camshaft position sensor. It's on the front left side (driver) of the engine. Just left of the oil dip stick if I remember well. Check the connection and if good replace the sensor. A five min one bolt thing, 17$ at 1stSubaruparts.
2) As for P0106, I think - but not sure - that the pressure sensor is on the front of the right (passenger) strut tower. One possibility would be that the vaccumm hose connected to it is broken or disconnected. Did you replace the air filter lately?
That's the limit of what I can contribute. Good luck!

#4 richierich

richierich

    Moderator

  • Moderator
  • 3,760 posts
  • Portland

Posted 14 October 2003 - 12:41 AM

With that many codes in the computer, I would clear the codes and then see if they come back on. If one of them come back up then I would go after them. It is not usually for a bogus code to come up now and then.

Richie
SIR, Inc




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users