Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Little flashing lights


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 pamonster

pamonster

    New User

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Ames

Posted 09 February 2006 - 11:19 AM

I have a 1996 Legacy Outback, 2.5L
Today these little lights started to flash at the front and back of the car. They are not the hazards or the turn signals. Mabye runnning lights and the lowbeam break lights, I dont know. They are beside the turn signals. They flash for 60 seconds and then stop for about 7 seconds, then start again. Anyone have a clue what it might be?

Thanks

#2 subaruloverbrad

subaruloverbrad

    Eat, Live, Breath Subaru

  • Members
  • 268 posts
  • ABINGDON

Posted 09 February 2006 - 11:30 AM

DID YOU BUY the car new? someone might have installed custom show strobes, that is what it sounds like.

#3 ionic

ionic

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 posts

Posted 09 February 2006 - 01:56 PM

Sounds like the keyless entry/alarm system flashing the parking lights. Did you recently work on the car or disconnect the battery? This will set off the alarm. If you had a siren installed, it would be going off as well.

Check under the hood on the front radiator support and on the battery cables. There you should find yellow stickers describing how to reset the system.

To reset, either press the UNLOCK button on your keyless remote fob, or turn the car's ignition to the ON postition (without starting the car) and press the keyless module programming button found in a bundle of wires up under the dashboard above the driver's feet.

#4 pamonster

pamonster

    New User

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Ames

Posted 09 February 2006 - 06:53 PM

thank you very much, that was an easy fix!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users