Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

stumbling below 3K RPM???


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 dneufeld

dneufeld

    USMB is life!

  • Members
  • 131 posts
  • british columbia

Posted 26 April 2006 - 08:16 PM

well im still working out some bugs on my ea82t (hot wire maf/spyder) (most of them haven beaten:)) the only issue i have left is some stumbling below 3000 rpm its noticiably when im pulling away from a light (it doesnt buck hard like it wants to die) or if i shiift into 2nd way to early and step on it. another wierd thing i noticed is that if im cruising along and step on it it will go good and then give me some backfire around 8psi then go away as it climbs to 12psi.

im not really sure what to make of this i was thinking there could be a vacuum leak i read 15lb/hg of vacuum at idle. i cleaned the maf last night, the coil is only a few months old?? anyone have any ideas on this one. Thanks Ty




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users