Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

90 Loyale Spark? Timing?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 carguys

carguys

    New User

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Charlotte

Posted 12 September 2006 - 05:00 PM

I for some reason have spark to only two cylinders. At the d-cap there is fire on two only. I can reset the wires and start the the car on either 1-3 or 2-4 side, but can't get both to work. Any suggestions? I have checked and replced the cap and button and even tried an extra distributor that was laying around. All with the same results.:-\ :confused: :confused:

#2 St Nickolas

St Nickolas

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 posts
  • Lexington

Posted 13 September 2006 - 04:52 PM

Could you have 2 bad wires?

Nick

#3 Loyale 2.7 Turbo

Loyale 2.7 Turbo

    The Mighty "BumbleBeast"

  • Gold Subscribers
  • 5,542 posts
  • Roatán, Honduras.

Posted 15 September 2006 - 04:26 PM

So, What Happened then?
:confused:



#4 Cougar

Cougar

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 6,340 posts
  • Anchorage

Posted 15 September 2006 - 06:52 PM

I agree with St. Nickolas. Try changing the plugs wires to solve this trouble.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users