Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

FWD light intermittent


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 NOMAD327

NOMAD327

    Eat, Live, Breath Subaru

  • Members
  • 343 posts
  • danville, PA

Posted 12 November 2003 - 06:56 AM

My kids 97 outback has been giving transmission codes the last few days. The yellow temperature light will come on for two seconds like it should, followed by 15 fairly quick flashes. The car shifts and drives perfect except for a slight torque bind feel that was not there before. We put a 15 Amp fuse in the FWD socket, just in case it would prevent damage till we got to the dealer, and the light didn't come on. I attributed it to being part of the problem but left the fuse in feeling it could do no harm, and might help. After one day, the FWD light came on for one day. Since then, it comes and goes when it feels like it. It does not flicker, but rather will be on for a long time or be off for a long time. All connections are clean and tight! The real kicker, is dropping the car off at the dealer last night, The original temperature light error code has cleared and you get the normal two second test signal then nothing else. For that period at least, the FWD light is now solidly on! Car obviously hates going to the dealer, anybody seen anything like this?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users