Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

finally went boggin in the hatch...


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Meeky Moose

Meeky Moose

    Subaru Master

  • Members
  • 2,343 posts
  • Grants Pass

Posted 12 November 2003 - 05:14 PM

friend at work told me of a mud hole that i'd get stuck in.. well i didn't go through the BIG hole.. it looked deep.. so i opted for the small one.. which was about 4 small ones in a row and a buncha trails

and being all by myself i didn't wanna get stuck and have to walk home..

first little one was deep enough for the hatch to scrape bottom.. the next ones weren't deep, just really soft.. slung some mud for a few minutes.. drove way back into the woods and came to a creek crossing that looked slick, deep, and uninviting.. so i turned around..

all in all, the hatch slung mud great, never even flinched..

wanna go back when i can get someone else to go along in another 4x4..

funny enough i think the hatch just needed some mud.. it runs better now, and doesn't have that funny vibration.. (think i got enough mud in the wheels to balance them) the blue hatch is sittin in the driveway now brown..

gonna go to work and rub it in to that guy that said i'd get stuck, :moon:

sorry no pics, was all alone in the woods..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users