Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Weird smell


  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#26 Prospeeder

Prospeeder

    Subaru Fanatic!

  • Members
  • 487 posts

Posted 20 November 2006 - 08:54 PM

Hey man, thanks, It turns out the Water pumps leaking, for time #4......right out the bottom, so i went, and got a new one, the bearing pushed itself out, and the impeller was inset like less than 1/4 inch but more than 1/8. How odd...so this time, used the blue RTV SMOTHERD it and stick it on, gonna let it dry for 36 hours to make sure its dry, and see if that works.

#27 suburpy

suburpy

    Soob Goob

  • Members
  • PipPipPip
  • 101 posts
  • Adelaide

Posted 20 November 2006 - 11:15 PM

Hey Soobs r reliable, but it's twenty years old! and you got it for $100!:confused:

#28 mikeshoup

mikeshoup

    Ignorant

  • Members
  • 2,190 posts
  • City and County of Denver

Posted 20 November 2006 - 11:20 PM

Hey man, thanks, It turns out the Water pumps leaking, for time #4......right out the bottom, so i went, and got a new one, the bearing pushed itself out, and the impeller was inset like less than 1/4 inch but more than 1/8. How odd...so this time, used the blue RTV SMOTHERD it and stick it on, gonna let it dry for 36 hours to make sure its dry, and see if that works.

Smothering RTV is usually worse than a light coating. Especially because it will squish out around the outside, and inside and get sucked up into the water flow.

Personally, I just give the gasket a light coating on either side of RTV, then slap it on. Never leaked. You just haven't had good luck it sounds like.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users