Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Sta..sta..stumbling problems...


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Vertigo

Vertigo

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
  • Phoenix AZ

Posted 13 November 2003 - 10:05 PM

I have a stumbling problem on my 88 spfi subaru. I have never replaced the fuel pump and it has 150 thousand miles on it however the fuel filter was replaced in april. now when I start it it wont even go past 1000 rpm sometimes unless I go really slow on the gas and not hard on it. before if I just floored it, it would stumble but now it stumbles all the time. what could this be? bad TPS? fuel pump? it did rain a bunch yesterday and I'm wondering if that hurt it or something.

#2 SubaRube

SubaRube

    Eat, Live, Breath Subaru

  • Members
  • 256 posts
  • San Leandro, CA

Posted 13 November 2003 - 10:17 PM

Have you checked the timing lately? My car was doing the same thing and the timing was retarded out of range.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users