Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Parking lights dont work


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Flowmastered87GL

Flowmastered87GL

    WCSS Drunk

  • Members
  • 6,076 posts
  • Portland, Oregon

Posted 17 November 2003 - 04:21 PM

My 98 Impreza has one issue that I need to figure out. THe parking lights dont work :cornfuzz: The only lights that come on with the headlights are the headlights and guage lights. The 2 side markers on the front dont and the tailights dont. The license plate light I dont belive is plugged in yet (I still need to finish plugging stuff in int he trunk) THe brake lights work and the rear turn signals work (fronts still unplugged, has a new front bumper) I figure I can just crawl under the front to fix the turn signals, but no parking lights... Could it be a fuse? Are the parking lights an independent fuse from the headlights? (car was rear ended so there could have been a short when it was hit?) Will just plugging stuff in in the rear make it work (like no parking lights work til the license plate lights are plugged in or something??)

I'm going to go tinker with it later toady, but any ideas help

#2 Cougar

Cougar

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 6,320 posts
  • Anchorage

Posted 17 November 2003 - 05:11 PM

They do have a different fuse and you need to check that first. If that is ok I would check the ground connections.

#3 Subie Gal

Subie Gal

    GC84Ever

  • Members
  • 1,409 posts
  • WA

Posted 18 November 2003 - 04:02 PM

CHECK FUSES FIRST
if that's not the issue, let us know for more info

jamie

#4 winkler91

winkler91

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • reynoldsville, pa

Posted 11 February 2014 - 03:35 AM

Bump!! I just bought this car and inspection runs out next month and i have a parking light issue on my 98 impreza rs ..
Ok weird thing is, my tail lights (brake, reverse, turn, and parking lights) all work
HOWEVER, my license plate lights do not ALONG with front parking lights (head lights, turn sigs, and fogs all work)... i pulled the fuses that stated that they had some relation to lighting but none were blown
Whats my issue?!?! I really dont want to take it to the subaru dealer and pay out the a** to find out something stupid

I also failed to mention that the gauge cluster does light up too and the switch on the steering wheel does not help

Please help!! I could not find this issue anywhere!! All i could find is the rears not working

#5 heartless

heartless

    Do YOU Subaru?

  • Members
  • 2,485 posts
  • Central Wisconsin

Posted 11 February 2014 - 08:17 AM

-_-


Edited by heartless, 22 February 2014 - 06:13 PM.


#6 Cougar

Cougar

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 6,320 posts
  • Anchorage

Posted 11 February 2014 - 06:55 PM

Okay, here we go. There is a red wire going to pin A1 of the dash fuse panel that supplies power to the front lights from fuse 5. The problem could very likely be a splice connection under the fuse panel so check for power on the wire. If there is power there then there is a most likely a break in the wire going the lights. Very possibly at a connection point. Check the red wire at the light also. If you have power there then the trouble is most likely a bad ground connection. If you can make a test light glow dimly on the ground side of the light then there is a bad ground to the front parking lights.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users