Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

? driving fast/looks


  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#26 StormTrooper

StormTrooper

    Eat, Live, Breath Subaru

  • Members
  • 262 posts
  • Humboldt County, CA

Posted 19 November 2003 - 01:11 PM

I hit A buck O' three in the 1600 wagon!! (downhill) It was at 5 3/4 rpm, so i let off...

My spfi loyale did 105-110 tops, and that was pedal to the metal for a minute or so! Wit the 15" pugs and street tires, it says 95 now, but i don't think thats right...

#27 RallyKeith

RallyKeith

    Got Subaru(s)?

  • Members
  • 1,481 posts
  • Reading, Pa

Posted 19 November 2003 - 01:35 PM

Originally posted by Snowman
RallyKeith,
Holy crap! What rpm were you turning at 120 in that thing? Is it 2wd or 4wd?

I guess maybe mine's always had not-so-good compression, but that it has gotten worse recently. In two months when she's rebuilt I'll find out though.:cool:



It was only a 2wd, and I don't remember. I know that I was past where the numbers stop on the Speed-o. This was about 7 or 8 years ago so I don't remember. Plus, it really is about a 10 mile stretch that we used to reach the final speeds.

Keith




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users